Monor-Med Egészségügyi Centrum » Munkatársaink Untitled 2

Címünk

2200 Monor, Ady E. u. 52.
Térkép

Időpont

Hívjon minket a +36 29 953 254-es
vagy a +36 30 287 84 09-es
telefonszámon!

Munkatársaink

ORVOSAINK

separator_white_center

ULTRAHANG – DIAGNOSZTIKA

Dr. Kelemen Katalin

A Belgrádi Orvostudományi Egyetemen végeztem 1986-ben. Radiológiából Budapesten szakvizsgáztam 1995-ben. Tapasztalataimat-főleg az ultrahang diagnosztika területén-a kiskunhalasi Semmelweis és a bajai Szent Rókus Kórházban valamint  Dunavecse Rendelő Intézetében szereztem. Jelenleg főállásban- radiológus főorvosként- a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban dolgozom.

BŐRGYÓGYÁSZAT

Dr. Vajda Mária 1984-ben végeztem a SOTE-n.A Magyar Honvédségnél kezdtem az orvosi pályámat. A szakvizsgához szükséges szakmai gyakorlatokat a MNKK bőrgyógyászati osztályán és a SOTE Bőrgyógyászati Klinikán teljesítettem.Szakvizsgámat bőrgyógyászatból,nemi beteg gondozásból és kozmetológiából Budapesten a SOTE-n teljesítettem. Későbbiekben a Vecsési Egészségügyi Szolgálatnál a szakrendelőben kezdtem dolgozni,ahol jelenleg is rendelek. Ezenkívül Monoron a szakorvosi rendelőintézet bőr- és nemibeteg  gondozói szakrendelésén dolgozom .

NŐGYÓGYÁSZAT

Dr. Varga Márta Általános orvosi diplomámat 2004-ben a Semmelweis Egyetemen szereztem meg, ezt követően szülészetből és nőgyógyászatból tettem szakvizsgát 2011-ben. Az elmúlt években mind az állami, mind pedig a magánegészségügy területén alkalmam nyílt arra, hogy megszerzett tudásomat kamatoztassam és tovább bővítsem.

NŐGYÓGYÁSZAT

Dr. Molnár Csaba SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ SZAKORVOS 1994-ben szereztem meg az orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1999-ben jeles eredménnyel szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. 1994-óta dolgozom a kistarcsai Flór Ferenc Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán. Ebben a kiváló háttér kórházban vezetem a szüléseket és végzem a műtéteket. Az általános szülészet-nőgyógyászaton túl, fő érdeklődési területem a várandósgondozás, koraszülés-megelőzés, szülésvezetés, ultrahang diagnosztika, fogamzásgátlás, nőgyógyászati műtétek, valamint a változókori panaszok és megbetegedések ellátása. Szakmailag a legfontosabb nőorvosi feladatnak tartom a komplex nőgyógyászati rákszűrést. 2009-óta szülész-nőgyógyász főorvosként tevékenykedem. Elvégeztem a neonatológiai és kolposzkópos szakképzéseket.„B” kategóriájú szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikai képzettséggel rendelkezem. Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak és a MSZNUT-nak.

KARDIOLÓGIA

Dr. Surman Adrienn Orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán végeztem, 2004-ben szereztem diplomát. 2010-ben belgyógyászatból, majd 2012-ben kardiológiából szakvizsgáztam, kiváló minősítéssel. Jelenleg főállásban a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Kardiológia Osztályán dolgozom.

DIETETIKAI TANÁCSADÁS

Bendessy Rita 1991-ben végeztem a SOTE Egészségügyi Főiskolai Karának Dietetikai szakán. Pályámat a Rókus Kórházban kezdtem és az  Országos Kardiológiai Intézetben folytattam(1993-2007). Jelenleg a Pest Megyei Flór Ferenc kórházban dolgozom dietetikusként. 

BELGYÓGYÁSZAT

Dr. Varga Annamária 1985-ben szereztem orvos-doktori diplomát a kolozsvári Orvostudományi Egyetemen. 1991-ben belgyógyászatból szakvizsgáztam, 2001 óta a Magyar Diabetes Társaság diabetológus orvosa  vagyok, 2010-ben Németországban letettem a geriátriai szakvizsgát. 1986 februárjától  a debreceni Kenézy Gyula Kórház belgyógyászati/betegfelvételi osztályan dolgoztam. 1993. november – 2000 december között a visegrádi Rehabilitációs Szakkórhazban, 2001 január – 2007 februárig a budapesti Szent Ferenc Kórház adjunktusaként a  belgyógyászati osztályon és a  diabetológiai ambulancián tevékenykedtem . 2007 február – 2016 június 30. között több németországi Klinika belgyógyászati, diabetológiai és geriátriai profilú osztályán dolgoztam főorvosként. A MonorMed-nel szeretnék a különböző belgyógyászati betegségekben szenvedőknek minél szélesebb körű kivizsgálást és kezelést nyújtani. Tekintettel arra, hogy a cukorbetegség korunk népbetegségé, fontosnak tartom ennek mielőbbi szűrését és korai kezelését a késői szövődmények kialakulásának megelőzésé céljából.

FÜL-ORR-GÉGSZET

Dr. Fábián Leticia 2001- ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. A rezidensképzést követően a Fővárosi Szent István Kórházban, majd az Egyesített Szent István és Szent László Kórházban dolgoztam. 2012-ben szereztem meg fül-orr-gégész szakvizsgámat kiválóan megfelelt minősítéssel. 2015. óta csak járóbeteg ellátásban tevékenykedem. Az általános felnőtt és gyermek fül-orr-gégészeti problémákon kívül (felső légúti betegségek, fülbetegségek, szénanátha) elmélyültebben foglalkozom szédüléssel járó (otoneurológiai) kórképek diagnosztikájával és kezelésével.

FÜL-ORR-GÉGSZET

Dr. Vargha Eszter Évek óta dolgozom az állami egészségügyi rendszerben, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház jóhírű fül-orr-gégészeti osztálya mellett több kórház fül-orr-gégészetén megfordultam, és évek óta dolgozom állami járóbeteg szakellátásban is. Szakmailag lelkiismeretes munkára törekszem, szeretek csapatban dolgozni, de önállóan is helytállok. Orvosként igyekszem, hogy a szakmai hitelesség mellett emberséges is legyek- megteremtve a lehetőségehez képest nyugodt és barátságos légkört. Azt gondolom, hogy eddigi pályám során szerzett tapasztalataimat a magán ellátásban is jól tudnám kamatoztatni, mindezt megfelelő kórházi háttérrel

Pszichiátria

Dr. Szabó Mónika pszichiáter szakorvos vagyok. 20 éve foglalkozom lelki problémákban szenvedő betegekkel. Szakmai tapasztalatot fekvőbeteg ellátás területén a debreceni Kenézy Gyula Kórház pszichiátriai Osztályán majd a Nyírő Gyula Kórház I. Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályán szereztem. Későbbiekben járóbeteg ellátásban dolgozom – többek között – 12 éve  a monori szakrendelőben is. Az évek folyamán a pszichiátriai betegségek széles skálájával foglalkozom: hangulati problémák, szorongás, pánik, fóbiák, kényszer, pszichotikus kórképek, időskori mentális problémák, pszichoszomatikus betegségek, alvászavarok, önértékelési, életvezetési problémák. Gyógyszeres terápia mellett pszichoterápiás szemléletű betegvezetéssel, szupportív pszichoterápiával tudok segítséget nyújtani a hozzám fordulókhoz. 

PSZICHOLÓGIA

Rónaszéki Krisztina

Rónaszéki Kriszta vagyok, pszichológus, viselkedésterapeuta, gyerekekkel és felnőttekkel is dolgozom. Fő módszereim a kognitív viselkedésterápia és az EMDR-terápia. Magyarországon szereztem meg a pszichológusi mesterdiplomámat, Angliában posztgraduális egyetemi képzésben a Cardiff Universityn tanultam ABA-terápiát és viselkedésterápiát, a SOTE klinikai szakpszichológusi képzésén pedig a kognitív viselkedésterápiában mélyedhettem el még jobban. Viselkedésproblémák, hiperaktivitás, autizmus, traumafeldolgozás  a szakterületem gyerekeknél illetve a hangulatzavarok, pánikbetegség, szorongás, traumafeldolgozás felnőtt kliensekkel.

8 évet dolgoztam Angliában az angol közegészségügyben és magánpraxisban , 2009 óta dolgozom Magyarországon újra.

SZAKASSZISZTENSEK

separator_white_center

Molnárné Bus Szilvia   Érettségi vizsgámat a Móra Ferenc Egészségügyi Szakközépiskolában tettem le 1991-ben. Ez év szeptemberében a BM. Kórház Kardiológia Osztályán indult el az egészségügyi pályám. Közben felnőtt szakápolói, ápolói, egészségügyi Menedzsment, és kardiológiai szakasszisztens végzettséget is szereztem. Jelenleg a Központi Honvéd Kórház Kardiológia Intenzív Osztályán dolgozom. Emellett 2008 óta a csévharaszti orvosi rendelő laborjában is tevékenykedem.   Házas vagyok, két fiunk született. Szeretek velük otthon lenni, utazni, szeretem a virágokat, a természetet.

Macza Andrásné Zsuzsa   Egészségügyi iskolámat 1982-ben végeztem. Pályafutásomat a Semmelweis Egyetem II. számú Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem, majd 1988-tól a monori Rendelőintézetben folytattam. Fő területem a bőrgyógyászat, itt szakgondozó képesítést is szereztem. 34, az egészségügyben eltöltött év során alkalmam nyílt az orvostudomány más szakterületeibe is betekintést nyernem.   Munkám sorám az alábbi bölcsességet mindig nagyon fontosnak tartottam:   “Úgy cselekedj másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy veled cselekedjenek, mert nemsokára Ők fogják ugyanazt cselekedni veled, közvetlenül vagy közvetetten.”