Monor-Med Egészségügyi Centrum » BEMUTATKOZÁS Untitled 2

Címünk

2200 Monor, Ady E. u. 52.
Térkép

Időpont

Hívjon minket a +36 29 953 254-es
vagy a +36 30 287 84 09-es
telefonszámon!

BEMUTATKOZÁS

„AZ EGÉSZSÉG ÖRÖM”

BEMUTATKOZÁS

 

separator_white_center

 

 

Semmiképpen!

 

Egy kedves páciensünk adta ezt a választ kérdésünkre.

 

Természetesen azt is el fogjuk mondani, hogy mi volt a kérdés, de előtte még arról szeretnénk mesélni, hogyan jutottunk el ehhez a válaszhoz.

Szeretettel köszöntjük a Monor-Med Egészségügyi Centrum honlapján!

 

„Csak orvost ne kelljen váltanom!”

 

Ha már megtalálta az Ön számára ideális egészségügyi intézményt, benne azzal az orvossal és azzal a személyzettel, akikben fenntartás nélkül megbízik, úgy ezt az érzést átélhette már.

Ha keresése eddig nem járt sikerrel, a következő negatív tapasztalatok bizonyára nem kerülték el a figyelmét.

Átélhette már, hogy az az út, mialatt lakóhelyéről a választott egészségügyi intézménybe megérkezik, hosszú, kimerítő és időigényes. Láthatta a választott egészségügyi intézmény dolgozóinak fáradtságát, enerváltságát, és annak ellenére, hogy legtöbbjük teljes odaadással végzi a munkáját, Ön mégis azt érezhette, hogy nem részesült tőlük a kellő figyelemben, panaszaihoz, kéréseihez nem az Ön által elvárt empátiával viszonyultak.

Honlapunk Tisztelt Látogatója minden bizonnyal a saját egészsége érdekében tudatosan tenni kívánó személy. Tisztában van azzal, hogy nemcsak akkor van szükségünk orvosra, amikor betegek vagyunk, hanem akkor is, amikor jól érezzük magunkat. Szeretné, ha a szükséges vizsgálatokra várakozás nélkül kerülne sor, akár gépkocsival, akár pedig tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen. Elvárja, hogy a vizsgálat kiemelkedő szakmai színvonalon, korszerű berendezésekkel, jól képzett és motivált munkatársakkal, empatikus környezetben történjen. Számít a minden részletre kiterjedő, korrekt tájékoztatásra is, mind diagnózisával, mind pedig vizsgálatának költségeivel kapcsolatosan.

Rendelőnket, a Monor-Med Egészségügyi Centrumot olyan páciensek számára hoztuk létre, akik jól tudják, azzal, hogy a saját egészségük érdekében tesznek lépéseket, egyben szeretteik biztonságát is szolgálják. Tisztában vannak azzal, hogy az egészség öröm, és azt is tudják, hogy ennek megőrzése érdekében folyamatosan tenniük kell. Fontos számukra az igényes és szép környezet, a rendelő személyzetének lelkiismeretes munkája, a vizsgálatot végző orvos magas színvonalon álló szaktudása, empátiája.

Térjünk vissza arra, hogy mi is volt a kérdés:

 

– Választana-e másik rendelőt, ha visszatekerhetné az idő kerekét?
– Semmiképpen.

 

Tisztelt Látogatónk, kérjük, ismerjen meg bennünket!